Garage Universel hecht veel belang aan uw privacy. We houden uw gegevens veilig en gebruiken deze enkel zoals dat is toegestaan door de privacywet (AVG). Via deze privacyverklaring informeren we u welke persoonsgegevens via deze website (garageuniversel.be) worden verwerkt en en hoe we met die gegevens omgaan.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Via het contactformulier

Deze website verwerkt persoonlijke gegevens die u zelf aan ons verstrekt bij het invullen van het contactformulier. Bij het verzenden van uw aanvraag via een formulier in deze website geeft u ons de toestemming om de volgende persoonsgegevens te verwerken:

  • Voornaam en familienaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Informatie die u meegeeft in een bericht

We gebruiken deze gegevens uitsluitend om uw verzoek op te volgen en met u contact op te nemen in het kader van de opvolging.

Door gebruik van cookies

Deze website verwerkt geen persoonsgegevens d.m.v. cookies. We gebruiken uitsluitend technisch en functionele cookies. We gebruiken ook analytische cookies die geen inbreuk maken op u privacy. Meer info over cookies die we gebruiken kan u vinden in ons cookiebeleid.

Bijzondere of gevoelige persoonsgegevens

We hebben geen intentie gevoelige persoonsgegevens te verzamelen of persoonsgegevens van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Indien u overtuigd bent dat wij persoonlijke gegevens hebben verzameld van minderjarigen kan u met ons contact opnemen, dan zullen we deze gegevens zo snel mogelijk wissen.

Bewaartermijn

We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. In alle gevallen worden uw persoonsgegevens na 5 jaar automatisch verwijderd uit onze database.

Delen van persoonsgegevens met derden

We verkopen uw gegevens niet aan derden en delen deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht sluiten wij een verwerkersovereenkomst af om zeker te zijn van eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen alsof we ze zelf zouden uitvoeren.

Externe links

Deze website kan links bevatten naar websites van derde partijen. Wij hebben echter controle de manier dat derden met uw persoonlijke gegevens omgaan. We raden u aan het privacybeleid van iedere website die u bezoekt zorgvuldig te lezen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen, om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. U heeft ook het recht om uw gegevens over te dragen. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u, of een door u genoemde partij, te verzenden.

Voor alle verzoeken met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens, vragen we u per mail contact op te nemen (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Om er zeker van te zijn dat het verzoek van u komt, vragen wij u een kopie van de voorzijde van uw identiteitskaart met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, handtekening en kaartnummer zwart, ter bescherming van uw privacy. We zullen zo snel mogelijk, uiterlijk binnen een termijn van 30 dagen, reageren op uw verzoek.

We willen er u er ook op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de gegevensbeschermingsautoriteit.

Beveiligen van persoonsgegevens

We nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens heel serieus en zorgen voor passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en/of ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u toch de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijzigingen privacyverklaring

We behouden het recht om deze privacyverklaring op ieder moment te wijzigen. Indien een nieuwe versie ingrijpende gevolgen heeft voor de wijze waarop we met de (over u) reeds verzamelde gegevens omgaan, dan zullen we u daarvan per e-mail of gewone post op de hoogte stellen. Op deze pagina zal u altijd de meest recente versie kunnen terugvinden.

Laatst gewijzigd op: 19 juni 2018