Geschiedenis

Garage Universel is een familiebedrijf opgericht in 1962 door Roger en Rita Strubbe. Sinds 1975 zijn we vertrouwd met het merk Peugeot.

Vandaag heeft de zoon Wim de touwtjes in handen, ondersteund door zijn zus Annick en een team van ervaren en gemotiveerde werknemers.
Met het motto “samen doen we meer dan alleen” helpen ze onze klanten op de meest mogelijke manieren.

Locatie

Na een verhuis in 2008 van de stad naar de industriezone, verhuizen we voor de tweede maal naar de Brugse Steenweg 110. Deze nieuwe locatie , open vanaf 3 januari 2017, is gelegen aan het rondpunt op de baan Brugge-Blankenberge, vlakbij de winkel Hubo.

Service

  • De vooruitgang en de jarenlange ervaring brachten steeds meer tevreden klanten aan en de mond-aan-mond publiciteit leverde resultaat op.
  • Met een persoonlijke service helpen we de mensen verder op weg d.m.v. vervangwagens, vervangfietsen, ophalen en retour aan huis en sinds kort is er een bushalte aan de deur.
  • De klanten worden opgebeld met een offerte van de herstelkosten vooraleer de herstelling uitgevoerd wordt. Onze klant weet hoeveel hij moet betalen bij ophaling van de wagen.
  • Onderhoud wordt met veel zorg en kennis uitgevoerd en u kan genieten van een kopje koffie in onze toonzaal.
  • Door een vlot netwerk van leveranciers & know-how kunnen wij alle merken aan en dit zowel voor onderhoud, carrosserie, remmen, ruitherstellingen, banden en carwash.
  • In onze nieuwe toonzaal kunt u verschillende nieuwe Peugeots bezichtigen Ook een reeks tweedehands- en demonstratiewagens kunt u bezichtigen op onze site.
  • Ons bedrijf is gebouwd met bouwstenen van service, kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenbinding.
  • Service geven is de rode draad in ons bedrijf.

Ons team

Wim Strubbe
Wim Strubbe
Zaakvoerder
Angelo De Bouvere
Angelo De Bouvere
Service naverkoop
Bart De Brabandere
Bart De Brabandere
werkplaatsverantwoordelijke
Annick Strubbe
Annick Strubbe
Boekhouding en na verkoop
Conny De Rycke
Conny De Rycke
Magazijn
Roger Strubbe
Roger Strubbe
Helpende papa
Kilian Kerstens
Kilian Kerstens
Mekanieker
Birger Lambert
Birger Lambert
Carrossierhersteller
Jeffrey Bury
Jeffrey Bury
Mekanieker